/  Berichten   /  Sporten bij The Base ZVH met HD!
In The Base zvh, een gym van 700 m2, kun je terecht voor diverse groepslessen zoals crosstraining, StrongFit, Gewichtheffen, lessen voor kinderen, personal training en nog veel meer. De diversiteit aan trainingen, sporten én de ruimte bood de wens voor een geluidssysteem dat hier bij past.
 
De mooiste oplossing voor deze wens was 8CXN top en 15 inch sub van Harmonic Design. Een krachtig compact systeem, waar diepe lage tonen goed naar voren komen. Perfect voor de muziek tijdens de trainingen, wat zorgt voor een extra motivator voor de sporters!
 
Coach Ricardo: ‘Op laag niveau zijn de details in de muziek al heel goed te horen en zodra het luider gaat blijft alles in balans. Het werkt gemakkelijk en is super fijn voor tijdens de lessen die ik verzorg. Het geeft onze sporters extra energie nu de muziek nog beter te horen is door de gehele sportschool ten opzichte van het vorige systeem’.
 
🏋🏼💪🏽🏃🏻‍♀️ Dank The Base voor jullie ‘sportieve’ keuze voor Harmonic Design. Wij wensen jullie veel sport en gebruik plezier toe met jullie systeem.